ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Αρχική
  2. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν συνταχθεί σύμφωνα με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία από την εταιρεία Γ. & Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΟΕ, ιδιοκτήτρια του παρόντος διαδικτυακού τόπου με έδρα τον Βύρωνα Αττικής.

Σας παρακαλούμε όπως διαβάζετε πάντα τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων όταν εισέρχεστε στον διαδικτυακό μας τόπο, διότι διατηρούμε το δικαίωμα της αλλαγής αυτών ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία ειδοποίηση. Εφόσον χρησιμοποιήσετε τον διαδικτυακό μας τόπο, αυτό σημαίνει ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του.

  1. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, εκτύπωση, μεταποίηση, αποθήκευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με οποιουσδήποτε άλλους τρόπους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου μας χωρίς την έγγραφη άδειά μας.

  2. Ο διαδικτυακός μας τόπος δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία που πιθανώς υποστεί κάποιος χρήστης λόγω των ανηρτημένων πληροφοριών ή λόγω της συναλλαγής του με άλλο χρήστη. Ο διαδικτυακός τόπος αποποιείται κάθε ευθύνης για οποιαδήποτε μή σύννομη προβολή προκύψει από παράλειψη, λάθος, ή ανακρίβεια στο υλικό που παρέχεται από τρίτους.

  3. Οι σελίδες του διαδικτυακού τόπου μπορεί να έχουν τεχνικά προβλήματα ή τυπογραφικά λάθη. Ο διαδικτυακός τόπος δεν έχει καμία υποχρέωση να έχει επίκαιρες και ισχύουσες πληροφορίες ανά πάσα στιγμή.

  4. Σε περίπτωση που ο διαδικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσεις (Links) με άλλους διαδικτυακούς τόπους, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι δυνατόν να ελεγχθεί, ο διαδικτυακός τόπος ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων διαδικτυακών τόπων.

  5. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα χωρίς ενημέρωση να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή, δεν θα ισχύει για παραγγελίες που έχετε ήδη κάνει.


 

Προσωπικά δεδομένα
 
Κατά την επίσκεψή σας στο e-shop μας προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, διεύθυνση κλπ). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο με βάση τις σχετικές διατάξεις για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.


 

Οι εταιρία μας εγγυάται ότι σε καμία περίπτωση δεν επεξεργάζεται τα προσωπικά σας στοιχεία για λόγους πέραν της εξυπηρέτησης της παραγγελίας σας αποκλειστικά.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Τα προσωπικά σας στοιχεία σε μερικές περιπτώσεις δύναται να γνωστοποιούνται και σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης σας μαζί μας, αλλά πάντοτε υπό προϋποθέσεις που εξασφαλίζουν πλήρως ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.


 
Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, τα περισσότερα sites χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies τα οποία σβήνονται αφού φύγετε από το site.


 

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρεία μας είτε στέλνοντας mail στο exelixis@kritikosco.com.