Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Εταιρεία

Η εταιρεία Γ. & Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο "EXELIXIS - TELE SALES" που ιδρύθηκε το 1979 από τον κ. Ευάγγελο Γ. Κρητικό με την επωνυμία Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ξεκίνησε με το εμπόριο ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ψύξης- θέρμανσης κ.λπ.
Το πέρασμα της εταιρείας από την πρώτη στη δεύτερη γενιά την οποία αποτελούν οι: Γεώργιος Ε. Κρητικός, Ευάγγελος Ε. Κρητικός, την οδήγησε στην επέκτασή της και σε κατασκευαστική εταιρεία με την επωνυμία ΥΙΟΙ Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΥ Ο.Ε. Αποτέλεσμα της ανοδικής και εξελικτικής πορείας της ήταν η ανέγερση δώδεκα πολυκατοικιών στις περιοχές Βύρωνα, Ηλιούπολη, Καλαμάκι, Νίκαια, Καστέλλα, ενώ συνάμα αποτελεί μέλος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος.
Στα πλαίσια των υπηρεσιών - δραστηριοτήτων της εταιρείας εντάσσεται και η δυνατότητα ανακαινίσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με αρχιτέκτονες-μηχανικούς και δικά της εξειδικευμένα συνεργεία, σε ότι αφορά την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο, προτείνοντας λύσεις για την σωστή αξιοποίηση των χώρων.
Η εταιρεία μας διατηρεί κεντρική έκθεση με είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, θέρμανση, ξυλοκατασκευές, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες θωρακισμένες, πόρτες εσωτερικές ελληνικής και ιταλικής προέλευσης, αλουμινίων κ.ά.