Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝIΣΕΙΣ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

Προφίλ
 

Η εταιρεία Γ. & Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΣ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο "EXELIXIS - TELE SALES" που ιδρύθηκε το 1979 από τον κ. Ευάγγελο Γ. Κρητικό με την επωνυμία Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., ξεκίνησε με το εμπόριο ειδών υγιεινής, πλακιδίων, ψύξης- θέρμανσης κ.λπ.
Το πέρασμα της εταιρείας από την πρώτη στη δεύτερη γενιά την οποία αποτελούν οι: Γεώργιος Ε. Κρητικός, Ευάγγελος Ε. Κρητικός, Σοφία Ε. Κρητικού, την οδήγησε το 1995 στην επέκτασή της και σε κατασκευαστική εταιρεία με την επωνυμία ΥΙΟΙ Ε. ΚΡΗΤΙΚΟΥ Ο.Ε. (Τη διαχείριση των δύο εταιρειών συνεχίζει να έχει ο Ε. Γ. Κρητικός).

Αποτέλεσμα της ανοδικής και εξελικτικής πορείας της ήταν η ανέγερση δώδεκα πολυκατοικιών με το σύστημα της αντιπαροχής και αγοράς οικοπέδων στις περιοχές Βύρωνα, Ηλιούπολη, Καλαμάκι, Νίκαια, Καστέλλα.
Στα πλαίσια των υπηρεσιών - δραστηριοτήτων της εταιρείας εντάσσεται και η δυνατότητα ανακαινίσεων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με αρχιτέκτονες-μηχανικούς και δικά της εξειδικευμένα συνεργεία, σε ότι αφορά την κατοικία ή τον επαγγελματικό χώρο, προτείνοντας λύσεις για την σωστή αξιοποίηση των χώρων.
Η εταιρεία μας διατηρεί κεντρική έκθεση με είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, θέρμανση, ξυλοκατασκευές, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες υπνοδωματίων, πόρτες θωρακισμένες, πόρτες εσωτερικές ελληνικής και ιταλικής προέλευσης, αλουμινίων κ.ά.
Στο κατασκευαστικό κομμάτι ασχολείται με την πώληση πολυτελών διαμερισμάτων - καταστημάτων, ενώ συνάμα αποτελεί μέλος της Ένωσης Κατασκευαστών Κτιρίων Ελλάδος.
Τέλος, από τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, δεν λείπει και η πώληση τραπεζικών προγραμμάτων (δάνεια), με σκοπό τη διευκόλυνση των ιδιωτών για την αγορά ή την ανακαίνιση ακινήτων.